Išči

POSTANI ČLAN KLUBA BLOKADA

Spoštovani Blokadovci/Navijači Cedevite Olimpije!

Košarkarska sezona 2023/2024 je v polnem teku. Čeprav je na parketu nismo začeli najbolje, nam zadnja tekma vliva upanje, da se bo rezultatska krivulja kmalu obrnila ter bomo še v tem koledarskem letu z zadovoljstvom spremljali prihajajoče tekme Cedevite Olimpije.

Sezono podrobno spremljamo tudi na naši platformi in ne glede na nekoliko ponesrečen uvod v sezono, se tudi letos izredno trudimo, da vam dogajanje, ki je povezano s Cedevito Olimpijo, preko naših kanalov, čim bolj približamo.

Obenem želimo narediti korak naprej in še izboljšati kvaliteto naših vsebin, pri čemer računamo tudi na vašo podporo.

POMAGAJ USTVARITI NOVO DIMEZIJO PROJEKTA

Letos smo si zadali ambiciozno nalogo, da preidemo iz avdio vsebin na video formate. Prepričani smo, da bomo z video Podcasti še bolj zanimivi in bomo privabili nove ljubitelje košarke, s čimer bomo povečali prepoznavnost in postali bolj privlačni za morebitne sponzorje.

Da bi ta prehod uresničili, potrebujemo kakovostno kamero, ki pa ni poceni. Ker naša finančna sredstva trenutno zadoščajo zgolj za pokrivanje osnovnih stroškov delovanja Podcasta Blokada, vas zdaj prosimo za pomoč. Če vam je projekt všeč in si to lahko privoščite, lahko prispevate svoj delež k nakupu kamere.

DARUJ BLOKADI – DARUJ SEBI

Skupaj smo se potrudili, da bomo vsakemu posamezniku, za njegov denarni prispevek, zagotovili ustrezno protivrednost za doprinos k nakupu kamere.

K sodelovanju nam je uspelo vključiti nekaj prepoznavnih partnerjev iz lokalnega okolja, ki verjamejo v naš projekt in so pripravljeni našim zvestim podpornikom ponuditi posebne popuste pri nakupu njihovih izdelkov in storitev. S tem smo zagotovili, da je možno že z enim samim nakupom pridobiti več vrednosti, kot ste prispevali za članstvo.

Za nakup letnega članstva Podcast Blokada v višini 20 EUR, vam od trenutka pridobitve članske izkaznice pa vse do avgusta 2024 zagotavljamo naslednje ugodnosti:

Vabimo vse, ki verjamete v naš projekt in ste pripravljeni prispevati 20 EUR, da se nam javite preko elektronske pošte na naslov tilen@podcastblokada.com

  • Po plačilu prispevka boste postali Član Kluba Blokada in prejeli personalizirano člansko kartico, ki jo boste lahko uporabljali pri naših partnerjih za uveljavljanje ugodnosti.
  • Preprosto pokažite svojo kartico pred plačilom, da se vam zagotovi članski popust.

Vsak prispevek bo dragocen in namenjen zgolj za nakup video kamere ter za nadaljnji razvoj projekta Podcast Blokada!

Ekipa Podcast Blokada