Išči

FMP prebral Zmaje in izsilil tretjo tekmo

Če so Zmaji na prvi tekmi le pokazali kanček več suverenosti pri odločanju tekme pa so danes ponovno zmrznili. Košarkarji FMPja so izgleda pridno sedeli pred ekrani in analizirani ljubljanske košarkarje.

PHOTO: ABA League / Dragana Stjepanović

Sam uvod tekme je vse do sredine prve četrtine pripadal Zmajem nato pa je zasedba Nenada Stefanovića stvari vzela v svoje roke, prva četrtina se je tako končana s 26:17 v korist FMPja. Druga četrtina ni prinesla ničesar drugega kot kontrolirano igro FMPja, ki so polčas končali z rezultatom 50:45. Neverjeten strelski večer Stepanovića in Beecha se je nadaljeval tudi v drugem počasu, košarkarji FMPja pa so tako igro kontrolirali še naprej. V četrti četrtini so se ljubljanski košarkarji FMPju zelo nevarno približali vendar sta ritem igre ubili dve tehnični napaki Zorana Dragića, ki je vodilo v njegovo izključitev iz igre. FMP tako z 102:96 serijo seli nazaj v Ljubljano.

Zmaji bodo na tretji tekmi morali pokazati veliko več, če se želijo prebiti v polfinale.

Nadaljuj z branjem

Helios korak do presenečenja

Štiriindvajsetega maja smo pričakali prvo tekmo finala v Domžalah. Nasprotnik Cedevite Olimpije je bila ekipa KK Kansai Helios. Vedeli smo, da gre za...