Išči

Piškotki

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran podcastblokada.com (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja samo nujne piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.podcastblokada.com in forum.podcastblokada.com nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

KATERE PIŠKOTKE UPORABLJA podcastblokada.com
in
forum.podcastblokada.com?

Spletna stran www.podcastblokada.com ter forum.podcastblokada.com uporabljata samo nujne piškotke navedene spodaj.

PH_HPXY_CHECK – Piškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje brute foce napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika.

PHPSESSID – Piškotek postavlja PHP, vsebuje šifro seje in traja do konca seje (do zaprtja brskalnika). Je obvezen za delovanje strani. Ne vsebuje nobenih osebnih podatkov.

IME PONUDNIK TIP TRAJANJE
PH_HPXY_CHECK www.podcastblokada.com HTTP Do zaprtja seje
IME PONUDNIK TIP TRAJANJE
PH_HPXY_CHECK forum.podcastblokada.com HTTP Do zaprtja seje
PHPSESSID forum.podcastblokada.com HTTP Do zaprtja seje