Išči

Splošni pogoji

SPLETNA STRAN

Lastnika spletne strani www.podcastblokada.com in vseh morebitnih podstrani te spletne strani sta Robert Koderman in Tilen Pirc..

VSEBINA SPLETNE STRANI

Prizadevamo si, da blogi in podkasti vsebujejo čimbolj pravilne informacije in gradiva, vendar pa točnosti, celovitosti in ažurnosti ne zagotavljamo in k temu nismo zavezani. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za škodo zaradi nedostopnosti, spremembe, pomanjkljivosti, napake ali zastarelosti informacij, objavljenih na spletni strani. Spletno stran ali njene dele lahko kadarkoli umaknemo ali spremenimo brez predhodnega opozorila.
Če želite prejeti več informacij o vsebini, ki je objavljena na spletni strani, nas kontaktirajte na info@podcastblokada.com.

AVTORSKE PRAVICE

Smo imetniki vseh avtorskih pravic na vsebini, objavljeni na spletni strani. Za zasebno uporabo lahko tiskate, kopirate ali shranite dele spletne strani. Gradiva na spletni strani ne smete brez našega predhodnega soglasja uporabljati v poslovne namene.

Na spletnih mestih (spletne strani, socialna omrežja itd.) lahko ustvarjate povezave na našo spletno stran na način, ki ne škoduje našemu dobremu imenu ali ugledu oz. na način, da se ne okoristite z našim ugledom neupravičeno. Prepovedano je objavljanje povezav na našo spletno stran, ki nakazujejo ali bi lahko nakazovale na kakršnokoli povezovanje, sodelovanje ali potrditev z naše strani, ki pa ne obstaja.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli lahko umaknemo dovoljenje za objavljanje povezav na spletno stran prav tako brez navedbe razloga lahko zahtevamo, da takoj umaknete kakršnokoli povezavo na našo spletno stran.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Spletna stran uporablja samo nujne piškotke. Več o piškotkih si lahko preberete na tej povezavi.

KONTAKT

Za kakršnekoli nejasnosti nas lahko kontaktirate na info@podcastblokada.com

Zahvaljujemo se vam za obisk domovanja podkasta Blokada.