Išči

Iz Splita odhajamo z novima dvema točkama

PHOTO: KK Cedevita Olimpija / Tine Ružič

Košarkarji Cedevite Olimpije so v drugem kolu regionalne lige ABA rutinirano odpravili KK Split z 77:95. Ljubljanjčani so po vnovič zadržanem začetku vzeli igro v svoj prid in z izjemnim strelskim učinkom povsem nadigrali Dalmatince. Z doseženimi 19 asistencami jih je ponovno krasila ekipna igra, kot smo si jo vedno želeli.

Najboljši strelec tekme je bil na koncu Yogo Ferrell, ki je svojim 21 točkam dodal po štiri asistence in skoke. Svojo statistiko pa je povsem popravil Josh Adams. Novi branilec v Zmajev gnezdu, katerega smo najbolj izpostavili za današnjo tekmo, je na tekmi poleg doseženih treh asistenc in dveh skokov vpisal 17 točk z metom 5/10.

Uspešen debi je v Zmajevem dresu prestal Karlo Matković. Hrvaški center je v dvanajstih minutah igre prispeval 8 točk, asistenco ter šest skokov.

Ljubljanjčane sedaj čakata spektakla v Eurocupu z Bursasporjem ter tretje kolo ABA lige z Crveno Zvezdo. Vstopnice so že na voljo na tej povezavi.

Nadaljuj z branjem

Helios korak do presenečenja

Štiriindvajsetega maja smo pričakali prvo tekmo finala v Domžalah. Nasprotnik Cedevite Olimpije je bila ekipa KK Kansai Helios. Vedeli smo, da gre za...