Išči

Košarkarji Cedevite Olimpije v Zadru zabeležili nov poraz

Košarkarji Cedevite Olimpije so v 23. krogu regionalne lige ABA gostovali v dvorani Krešimirja Ćosića pri ekipi Zadra. Pa bodimo danes malce krajši saj je o takšni blamaži težko napisati veliko, predvsem pa napisati kaj pozitivnega.

PHOTO: KK Zadar / Zvonko Kucalin

Ljubljančani so na tekmi proti Zadaru doživeli hladen tuš, parket so Zmaji zapustili poraženi ob rezultatu 88:65. Košarkarji Zadra so že v samem uvodu obračuna vzpostavili ritem in pokazali, da zasedbi Zorana Martića danes ne bo lahko. Očitna odsotnost želje po zmagi je povzročila, da so se košarkarji Cedevite Olimpije v zaostanku znašli že v samem uvodi obračuna. Obramba je bila razpršena in neučinkovita, medtem ko so bili napadi brez konkretnega načrta – brez barve, vonja in okusa. Na drugi strani je ekipa Zadra izkoristila ranljivost Zmajev in si zagotovila udobno vodstvo, ki so ga uspešno ohranjali skozi celoten potem obračuna in vse do konca tekme.

Najboljši posameznik v ekipi Zadra je bil zopet (Terminator) Luka Božić, ki nam je natresel 26 točk k temu pa je dodal še 7 skokov in 8 asistenc.

Sramoten poraz.

Nadaljuj z branjem

Helios korak do presenečenja

Štiriindvajsetega maja smo pričakali prvo tekmo finala v Domžalah. Nasprotnik Cedevite Olimpije je bila ekipa KK Kansai Helios. Vedeli smo, da gre za...