Išči

Nastop orkestra

PHOTO: Filip Barbalic / Barbalic Photo

V petem kolu regionalne lige ABA so se Zmaji v legendarni Hali Tivoli udarili s košarkarji MZTja. Uvod v samo tekmo je bil dokaj počasen vendar se je že v drugi četrtini vse skupaj konkretno obrnilo. Zmaji so razprli krila ter kljub še vedno očitnim pomanjkljivostim v igri poleteli preko MZTja. Semafor se je ob koncu tekme ustavil ob rezultatu 93:73 v korist Zmajev.

Kljub slabši kvaliteti nasprotnika je potrbeno izpostaviti bolj ekipno igro Zmajev kot smo je bili deležni na zadnjih parih tekmah, ko je bila kljub zdravstvenim težavam, naravnost katastrofalna. Rebec je to tekmo znova pokazal kaj pomeni, če imaš v ekipi tistega pravega organizatorja igre. Upajmo, da se bo na danes pokazani ekipni igri gradilo tudi v nadaljevanju.

V prihajajočem tednu nas sedaj čaka izredno zahtevno gostovanje pri Venezii. Kljub temu, da bomo igrali proti izredno kvalitetnemu nasprotniku, ki mu nekateri pripisujejo tudi vlogo favorita za končni naslov, pa bodo morali Zmaji počasi prekiniti izredno slab uvod v Eurocup sezono (0-3).

Nadaljuj z branjem

Helios korak do presenečenja

Štiriindvajsetega maja smo pričakali prvo tekmo finala v Domžalah. Nasprotnik Cedevite Olimpije je bila ekipa KK Kansai Helios. Vedeli smo, da gre za...