Išči

Poraz proti Crveni Zvezdi

PHOTO: Crvena Zvezda mts / Djordje Kostic

Košarkarji Cedevite Olimpije so se v šestnajstem krogu ABA lige udarili z domačo Crveno zvezdo. V tekmo, ki smo navijači spremljali brez nekih večjih pričakovanj, so Zmaji vstopili suvereno. Domačim košarkarjem so do zadnjih minut obračuna dihali za ovratnik in na koncu izgubili le za pet točk (100:95). Danes je potrebno izpostaviti predvsem naš met za tri točke, ki je bil naravnost fantastičen (52.8%). Košarkarji Crvene zvezde so tako prekinili niz devetih zaporednih zmag naših zmajev v ABA ligi, ki je trajal več kot dva meseca.

Naslednji obračun v ABA ligi nas sedaj čaka v nedeljo ob 17:00, ko v Stožice prihajajo košarkarji Budućnosti. Obračun pa bo imel prav poseben nostalgični pridih, saj bo ljubljanski klub upokojil dres z legendarno 10ko, ki jo je nosil velikan ljubljanskega kluba, Dušan Hauptman. Pred tem pa zmaje v sredo ob 20:15 čaka še gostujoč obračun v Eurocupu proti Joventutu.

Nadaljuj z branjem

Helios korak do presenečenja

Štiriindvajsetega maja smo pričakali prvo tekmo finala v Domžalah. Nasprotnik Cedevite Olimpije je bila ekipa KK Kansai Helios. Vedeli smo, da gre za...