Išči

Računi ostajajo neporavnani.

PHOTO: Filip Barbalic / Barbalic Photo

Košarkarji Cedevite Olimpije so v prvem kolu Eurocupa po dramatični končnici klonili proti Frutti Extra Bursasporju in tako vknjižil prvi letošnji poraz. Po izjemno nervozni in izenačeni tekmi je bil končni rezultat na semaforju 73:81.

Derbi začetka evropske sezone je zaznamoval strelsko katastrofalni prvi polčas pri obeh ekipah. K temu so prispevale številne sodniške odločitve, ki so predvsem v tretji četrtini načele živce tako ljubljanski ekipi kot tudi navijačem. Kljub borbi v zadnji četrtini Zmajem preobrat ni uspel.

Na prvem obračunu v Eurocupu se je pri Olimpiji strelsko najbolj izkazal Yogi Ferrell, ki je prispeval 12 točk. Pri Turkih je najboljšo igro prikazal Anthony Clemmons, ki je na koncu dosegel 21 točk.

Ljubljanjčane sedaj v nedeljo ob 17. uri čaka nov spektakel, ko se bodo, ponovno v domačih Stožicah, udarili z aktualnim prvakom ABA lige, Crveno Zvezdo.

Nadaljuj z branjem

Helios korak do presenečenja

Štiriindvajsetega maja smo pričakali prvo tekmo finala v Domžalah. Nasprotnik Cedevite Olimpije je bila ekipa KK Kansai Helios. Vedeli smo, da gre za...