Išči

Uspešen uvod v december

PHOTO: Cibona / Marin Susic

Košarkarji Cedevite Olimpije se iz Zagreba vračajo z zmago. Na obračunu devetega kroga ABA lige so v košarkarskem centru Dražena Petrovića ugnali košarkarje zagrebške Cibone. Po medli prvi četrtini so Zmaji v nadaljevanju obračuna tehtnico prevesili na svojo stran in se na koncu veselili zmage z 78:90.

V torek nas sedaj ponovno čaka domača tekma v Eurocupu, v Ljubljano namreč prihaja ekipa Ulma. Nemci v skupini A trenutno, s tremi zmagami in tremi porazi, zasedajo peto mesto in veljajo za izredno neugodnega nasprotnika. Na drugi strani so Zmaji še vedno brez zmage in so trenutno, s šestimi porazi, trdno prikovani na dno lestvice. Torkovo tekmo bi tako lahko označili kot izredno pomembno in kaj drugega kot zmaga ne pride v poštev. V primeru zmage bi se alarm, ki tuli že kar nekaj časa, za trenutek lahko vsaj malo utišalo.

Še enkrat bi poudarili, da gre za domačo tekmo, kar pomeni, da je udeležba nujna! Klub je pripravil Miklavžev paket vstopnic, ki vključuje vstopnice za ogled tekme proti Ulmu, Partizanu ter Brescii. Klik klik.

Nadaljuj z branjem

Helios korak do presenečenja

Štiriindvajsetega maja smo pričakali prvo tekmo finala v Domžalah. Nasprotnik Cedevite Olimpije je bila ekipa KK Kansai Helios. Vedeli smo, da gre za...