Išči

Zmaji do polfinala prve jadranske lige

Zmaji so se danes v zelo dobro obiskanem Tivoliju, na tretji, odločilni, tekmi pomerili z ekipo FMPja. Kaj hitro pa se je izkazalo, da Tivoli ima svoj čar in neko posebno energijo. Zmaji so FMP na današnjem obračunu, ob eni izmed bolj pozitivnih predstav tako v napadu kot tudi v obrambi, popolnoma deklasirali.

PHOTO: Filip Barbalic / Barbalic Photo

Kljub temu, da so Zmaji prvo četrtino dobili s 27:21, se je prelomnica zgodila v drugi četrtini, ki so jo ljubljanski košarkarji dobili z 12 točkami prednosti (26:14). Zmaji so nadaljevali v istem tempu tudi v nadaljevanju in so svojo prednost držali vse do konca obračuna. Na današnjem obračunu smo bili deležni tako nadpovprečno borbene obrambe kot tudi nadpovprečno kreativnih napadom, upamo, da na naslednji tekmi ne bomo deležni popolnega nasprotja.

Kljub vsem pohvalam igre naših košarkarjev pa je na tekmi prišlo tudi do, na prvi pogled, zelo resne poškodbe Josha Adamsa, ki je 2 minuti pred koncem prve četrtine, ob poskusu blokiranja grdo padel in v bolečinah obležal na parketu. Vsi skupaj mu želimo čimprejšnje okrevanje.

Nadaljuj z branjem

Helios korak do presenečenja

Štiriindvajsetega maja smo pričakali prvo tekmo finala v Domžalah. Nasprotnik Cedevite Olimpije je bila ekipa KK Kansai Helios. Vedeli smo, da gre za...