Išči

Davor Užbinec

Predvajaj epizodo
Cover art Polčas Davor Užbinec

Reprezentančne akcije je konec in s tem tudi najinega “premora”. Pred ponovnim začetkom snemanja sva se Robert in Tilen odločila, da je ponovno čas za POLČAS. Glede na to, da se trenutno odvija dobrodelni projekt Zmajev Nasmeh sva prišla do zaključka, da je trenutno najbolj idealen gost noben drug kot direktor KK Cedevita Olimpije g. Davor Užbinec.

Prvi dve četrtini epizode sta nemenjeni trenutnemu dobrodelnemu projektu spregovorimo pa tudi o tem kaj lahko pričakujemo na tem področju v prihodnosti. Tretja in četrta četrtina pa sta namenjeni podaljšanju pogodb, Euroleague, Eurocup, proračunu, stroškom itd.

Ker se oba zavedava, da tako kot pri košarki tudi pri dobrodelnih projektih zmagaš samo, če stopiš skupaj kot ekipa se nama je zdelo samoumevno, da tudi sama pripomoreva k temu projektu in mu nameniva čim več pozornosti. Tako, da doniraj 5EUR ter v Torek 2.3.2021 skupaj virtualno napolnimo Stožice. Za zabaven program na “Zoom tribuni” pa poskrbiva midva. Vabljeni k poslušanju.

Za projekt Zmajev nasmeh lahko vsak opravi donacijo, ki znaša 5 EUR. Donacijo lahko vsak opravi s posredovanjem besedilnega sporočila s ključno besedo ‘ZMAJ5’ na 1919, preko mobilne denarnice mBills, ter z nakupom vstopnice v spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), na spletni strani Petrol Ticket, na vseh bencinskih servisih Petrol po celotni Sloveniji ter na spletni strani Moje karte. Zbrani izkupiček bo namenjen akciji Zmajev nasmeh in programu Veriga dobrih ljudi.

Vsako epizodo si lahko predvajate preko audio predvajalnika na spletni strani ali pa na pretočnih platformah Simplecast, Apple Podcast, Google Podcast, Spotify itd. 
Če vam je všeč kar počneva pa to lahko izkažeš s klikom na donacijski gumb, ki se nahaja v meniju.

instagramyoutube

Več iz rubrike

PolčasEpizoda 20