Išči

Forum za tri #3

Predvajaj epizodo

Nov teden, nova epizoda rubrike Forum za tri.

Tokrat se nama je pridružil forumaš Matic. Skupaj smo udarili debato na temo njegovega prispevka na forum.podcastblokada.com. Energija in pomanjkanje borbenosti na parketu, zdravstvene težave zmajev, Rok Radović itd.

Pred začetkom poslušanja si spodaj preberite njegov prispevek, ki je bil nit pogovora.

Preberi forumski prispevek

Evo Lamecus, bom dodal še eno pogumno -> Matkovič bo spravil našo igro na višji nivo. Da bi drastično spremenil našo igro je malo prepogumna, ampak nimam veliko dvomov, da bo zelo malo pripomb nanj tukaj za prebrati. Tudi če mu bo kakšna kila žganjcev zmanjkala do Lebrona…

Šegson, jaz sem nekako pozitivno presenečen nad Jeremičevim prispevkom v napadu, ampak sem nekaj več pričakoval v obrambi, za kar naj bi bil pripeljan. Zamuja z reakcijami malo, parkrat imam v glavi da se je odbil pri prehodu skozi blok in višina mu tudi ne dela usluge (kot tudi to ne, da je moral kriti tudi SFje…)

Težko sem zadovoljen z našimi predstavami, ne vem kolikšno vlogo so odigrale bolezni, poškodbe… lahko je res samo izgovor, ampak so možnosti da ni. Kot sem rekel ne vem za ta primer. Sem pa sam večkrat bil v hudem fizičnem pogonu ko nisem bil 100% zdrav in… itak da se pozna, če je pa cela ekipa tam pa še posebej.
Ampak, bomo to videli v roku tedna, dveh ali je bil samo izgovor ali pa je res kaj bilo na tem…

Več iz rubrike

Forum za triEpizoda 55