Išči

Forum za tri 9.1 – Poraz proti Zadru

Predvajaj epizodo

Cedevita Olimpija vs. Zadar in nov poraz Ljubljančanov. Poraz kot sam v ABA ligi še ne predstavlja totalne katastrofe, vendar je, če gledamo sezono kot samo, do tega trenutka, ta poraz zgolj še bolj poglablja krizo Cedevite Olimpije, ki se še vedno … spoznava in išče.

Snemanje nove epizode rubrike Forum za tri sva zato Tilc in Žiga prvotno načrtovala za soboto vendar je kaj hitro prišlo do ideje, da bi bilo skupaj z gostom forumašem pokomentirati tudi obračun proti Zadru. Snemanje je tako potekalo v nedeljo takoj po tekmi.

Tokrat se nama je pridružil Tadej Čadež, ki je na forumu bolj znan pod imenom Tadej1A. Tadej večino leta preživi v Nemčiji ukvarja pa se tudi z meditacijo, ki bi vsem nam navijačem Olimpija prišla še kako prav.

Epizoda je bila v celoti snemana skoraj dve uri in pol, zato sva se Tilc in Žiga testno odločila, da epizodo vsem vam, poslušalcem, dozirava po delih, ki bodo objavljeni na vsake 3-4 dni. Vse skupaj bo na koncu naneslo na 3 oz. 4 dele saj nas je pogovor nesel na več različnih tem.

Vabljeni k poslušanju prvega dela!

Več iz rubrike

Forum za triEpizoda 75