Išči

Matej Bergant

Predvajaj epizodo

Čas je za POLČAS!

Tokrat se nama je pridružil bivši PRovec in Team Manager Union Olimpije in Petrol Olimpije, Matej Bergant. Skupaj smo se tekom debate počasi vendar vztrajno prebijali od samega začetka njegovega delovanja v klubu, ki sega v čas Džikićeve Olimpije do trenutnega stanja v klubu. Ena izmed glavnih ugotovitev proti koncu debatiranja pa je bila seveda, da smo lahko izjemno srečni, da je prišlo do združitve KK Cedevite Zagreb ter takratne Petrol Olimpije.

Vabimo vas k poslušanju epizode polne zanimivih anekdot.

Pa še en opomnik včeraj je vrata odprl tudi naš forum. Vsi ljubitelji košarke ste vljudno vabljeni, da se pridružite naši skupnosti. Prostora je dovolj za vse 😀

Vsako epizodo si lahko predvajate preko audio predvajalnika na spletni strani ali pa na pretočnih platformah Simplecast, Apple Podcast, Google Podcast, Spotify itd. 

Če ob poslušanju in branju uživate in menite, da smo na pravi poti dvigovanja kvalitete vsebin slovenske košarke na še višjo raven, bo vaša pomoč več kot dobrodošla. Donacije krijejo stroške domene, gostovanja, nadgradnjo opreme tudi nagradne igre, itd.

Več iz rubrike

PolčasEpizoda 38