Išči

Sani Bečirovič v2

Predvajaj epizodo

Dragi poslušalci, napočil je čas za ekstra super novico, ki jo namigujeva že kar nekaj časa! Z današnjim dnem ima podcast Blokada streho nad glavo, namreč odpira se spletno domovanje Blokade www.podcastblokada.com.

V letošnji sezoni vas bova kot v prejšnji razveseljevala s podcast epizodami poleg tega pa predstavljava tudi nekaj novega, navijaško obarvane bloge. Oborožila sva se s kvalitetno ekipo ljudi, ki jim po žilah prav tako teče zelena kri. Žibota ste že spoznali ostale pa vam predstaviva zelo kmalu.

Otvoritveni trak spletnega domovanja je prerezal tokratni gost rubrike Polčas – Sani Bečirović.

S Sanijem smo se ponovno usedli in debatirali o njegovem ribolovskem hobiju, ki ga je letos izvajal na nekoliko drugačen način, težavnem offseasonu, budgetih in o mnogih drugih zanimivih temah. Epizoda se nahaja na najini spletni strani kjer se nahaja tudi avdio predvajalnik epizod ter na toliko pretočnih podcast platformah, da si jih človek niti ne zapomni več. Poleg podcast epizode pa bo danes objavljena tudi nagradna igra, ki smo jo pripravili v sodelovanju s KK Cedevita Olimpijo o kateri boste izvedeli več tekom dneva. Zato pridno sledite najinim social media platformam!

Vsako epizodo si lahko predvajate preko audio predvajalnika na spletni strani ali pa na pretočnih platformah Simplecast, Apple Podcast, Google Podcast, Spotify itd. 
Če vam je všeč kar počneva pa to lahko izkažeš s klikom na donacijski gumb, ki se nahaja v meniju.

instagramyoutube

Več iz rubrike

PolčasEpizoda 28