Išči

Saša Zagorac

Predvajaj epizodo
PHOTO: KZS

Čas je za POLČAS!

Hitro cruisamo proti koncu maja prav tako pa se zelo hitro približuje tudi konec sezone. Da vam ne bo dolgčas sva Koudy in Tilc tokrat poskrbela, da bosta v tem mesecu dve epizodi z gostom. Tokrat se nama je pridružil zlati reprezentant, Saša Zagorac. Z Zagijem smo se sprehodili čez njegovo igralsko kariero, kar nekaj časa smo namenili letu 2017 za konec pa smo spregovorili tudi kar nekaj besed o njegovi službi po koncu kariere. Saša je trenutno namreč agent pri agenciji BDA, ki poleg Gorana Dragića, Luke Dončića in Klemna Prepelića zastopa tudi našega Eda Murića. Kaj vse so njegove naloge? Kakšen je njegov delovnik? Vse to in še več v novi podcast epizodi!

Vabljeni k poslušanju.

Vsako epizodo si lahko predvajate preko audio predvajalnika na spletni strani ali pa na pretočnih platformah Simplecast, Apple Podcast, Google Podcast, Spotify itd. 

O epizodi pa lahko podebatirate tudi na našem košarkarskem
Forumu Podcast Blokada.

Če ob poslušanju in branju uživate in menite, da smo na pravi poti dvigovanja kvalitete vsebin slovenske košarke na še višjo raven, bo vaša pomoč več kot dobrodošla. Donacije krijejo stroške domene, gostovanja, nadgradnjo opreme tudi nagradne igre, itd.

Več iz rubrike

PolčasEpizoda 45