Išči

Sprehod proti koncu sezone

Predvajaj epizodo

Tokrat se v slogu naših košarkarjev tudi midva sprehajava čez državna tekmovanja naših članov ter mladincev.

Dotakneva se tudi zelo pomembne teme in sicer kaj za nas pomeni uvrstitev KK Cedevita Jr v prvo hrvaško ligo (HT Premijer liga).

Poleg izjemne uvrstitve KK Cedevita Jr so na dobri poti za uvrstitev v prvo ligo tudi KD Ilirija, ki prav tako suvereno izvaja pohod proti 1SKL.

Za konec te epizode pa spregovoriva tudi par besed na temo zmage naših mladincev v mladinskem državnem prvenstvu. Aja pa enkrat tekom epizode sledi en konkreten “rant” čez KZS.

Čeprav bo kmalu konec sezone bo Blokada v družbi Marka Turka (MT Scouting) ter Uroša Vezonika (Sportando) vseeno aktivna s posebnimi epizodami, ki bodo namenjene raznoraznim prestopom ter govoricam o prestopih znotraj ABA lige.

Mislim pa, da sva vseeno poslušalcem poleg vsega zgoraj napisanega dolžna manjše opravičilo, ker sva v drugem delu sezona manj aktivna pri snemanju in objavljanju novih epizod. V ozadju se dogaja kar veliko stvari, ki bodo Blokado v naslednji sezoni popeljale na raven višje. O tem pa spregovoriva enkrat tekom poletja. Vabljeni k poslušanju.

Vsako epizodo si lahko predvajate preko audio predvajalnika na spletni strani ali pa na pretočnih platformah Simplecast, Apple Podcast, Google Podcast, Spotify itd. 
Če vam je všeč kar počneva pa to lahko izkažeš s klikom na donacijski gumb, ki se nahaja v meniju.

instagramyoutube

Več iz rubrike

BlokadaEpizoda 13