Išči

Uradna pojasnitev govorice

Predvajaj epizodo

Uradno pojasnilo

Ekipa Podcast Blokade se javno opravičuje za zmedo, ki jo je včeraj ustvarila z novico o zamenjavi Jurice Golemca na položaju glavnega trenerja kluba KK Cedevita Olimpija.

Zavedamo se, da smo, s svojo transparentnostjo postavili standarde poročanja, da se informacije iz našega foruma kot tudi spletne strani, povzema naprej in dojema kot trditve, ki imajo neko veljavo in resnično podlago. Posledično nosimo del odgovornosti za nastalo situacijo kot tudi zmedo, ki je ob tem nastala.

Vsaka novica, ki jo uradno objavimo, je pridobljena iz zanesljivih virov in večkrat preverjena, ravno v izogib podobnim situacijami kot je bila včerajšnja. Pri naših povzemanjih ekskluzivnih novic smo vedno previdni, prav tako pa nikoli ne navajamo takšnih informacij kot gotove ali dejstvo. Tudi tokrat je šlo za domnevo, govorico, kar je bilo v objavi tudi jasno izraženo. Na žalost se kljub takšni previdnosti občasno zgodi, da informacija, ki je predstavljena, ni točna.

Obljubljamo vam, da bomo z enakim pristopom nadaljevali še naprej, v želji po informiranju javnosti in podpori klubu KK Cedevita Olimpija.

Lep košarkarski pozdrav,

Ekipa Podcast Blokada.

Več iz rubrike

Izjave za javnost