Išči

Zadnja tekma rednega dela Eurocupa

Predvajaj epizodo

Promitehas Patras

Zmaje tokrat čaka obračun proti Promitheasu. Ljubljanski košarkarji nadaljujejo izvrstno formo in zaenkrat ne kaže, da bi se vse skupaj ustavilo. Od zadnjega srečanja proti Promitheasu 10. marca (98:84) so košarkarji Cedevita Olimpije zabeležili kar nekaj odmevnih zmag. Padel je Virtus, padel je Partizan, padla je tudi Valencia. Tako v ABA ligi kot tudi v Eurocupu pa je končnica že zagarantirana. Zadnje 18. kolo rednega dela Eurocup pa nam lahko prinese tudi drugo mesto v skupini B. Do tega lahko pride samo, če jutri premagamo Promitheas poleg tega pa Ulm danes premaga Valencio tako, da bo danes za nas zanimiv tudi ta obračun.

Poleg dobrih novic pa je tukaj še malce slabša novica. Kapetan Jaka Blažič bo zaradi bolečin v hrbtu izpustil jutrišnje gostovanje. Blažo je v nedeljo že izpustil srečanje proti SC Derby, v ponedeljek pa se je vrnil v Ljubljano kjer trenira po prilagojenem programu.

PHOTO: KK Cedevita Olimpija

Roster

TRENER: Ilias Zouros
PG: Abdul Gaddy / Nikolaos Gkikas / Athanasios Bazinas
SG: Kendrick Ray / Trevis Simpson
SF: Charis Giannopoulos / Mihajlo Andrić / Nikolaos Rogkavopoulos
PF: Dimitris Agravanis / Isaiah Miles
C: Jerai Grant / Dario Hunt

Igra Grkov se v času od zadnjega obračuna ni veliko spremenila zato si preberite preberite prvo napoved tekme.

POVEZAVA DO PRVE NAPOVEDI TEKME PROTI PROMITHEASU

Debata za jutrišnjo Eurocup tekmo pa že poteka tudi na našem košarkarskem Forumu Podcast Blokada.

Če ob poslušanju in branju uživate in menite, da smo na pravi poti dvigovanja kvalitete vsebin slovenske košarke na še višjo raven, bo vaša pomoč več kot dobrodošla. Donacije krijejo stroške domene, gostovanja, nadgradnjo opreme tudi nagradne igre, itd.

Več iz rubrike

Napovedi tekem