Išči

V petek se prične lov na finale državnega prvenstva

Predvajaj epizodo

Košarkarji Cedevite Olimpije se bodo po zmagah proti Šentjurju v polfinalu končnice državnega prvenstva udarili z GGD Šenčurjem. Prvo tekmo bodo Zmaji odigrali v Športni dvorani Šenčur.

PHOTO: Filip Barbalic / Barbalic Photo

Ljubljanjski kolektiv se je po presenetljivo slabem obračunu na prvem obračunu četrtfinala proti Šentjurju prikazal v veliko lepši luči na svojem terenu, kjer so na drugem srečanju “odpihnili” Savinjčane z 91:65. Tudi v polfinalu se od Zmajev drugega kot dveh zanesljivih zmag ne pričakuje. Kljub kadrovski premoči vselej ne gre podcenjevati gorenjcev, saj so večkrat dokazali, da se znajo zelo dobro zoperstaviti ljubljanjskemu moštvu. Prednost domačega igrišča bi rumeno-modri utegnili dobro izkoristiti, kar pomeni, da bodo morali Ljublianjčani ob želji po visoki zmagi zagospodariti ne le na začetku tekme, temveč skozi celotni obračun.

ENA NA ENA

Tekma med Cedevito Olimpijo in GGD Šenčurjem vedno zaznamuje bratski obračun med Dinom in Edom Murićem. Tudi tokrat bosta oba kapetana še kako pod drobnogledom, saj bosta zagotovo postregla tako z atraktivnimi potezami kot pravim razburljivim srečanjem.

Več iz rubrike

Napovedi tekem