Išči

Duel bratov Murić

Predvajaj epizodo

Za tedensko dozo košarke bo tokrat poskrbel zaključni turnir Pokala Spar na katerem se bosta v polfinalu ob 17:30 udarili ekipi Helios Sunsov in Podčetrtka, naši Zmaji pa se bodo ob 20:30 pomerili z ekipo Šenčurja.

PHOTO: Uradna spletna stran KK Cedevita Olimpija

Zmaji so se na zadnji tekmi, ki so jo odigrali v ponedeljek proti Triglavu, veselili nove zmage z rezultatom 91:84. Tekom celotnega obračuna je igra ljubljanskih košarkarjev dajala občutek kot, da igrajo s pol moči vendar je vseeno potrebno izpostaviti borbeno igro drugoligaša Triglava, ki v 2.SKL trenutno s 14 zmagami in 3 porazi zaseda prvo mesto na lestvici.

Ljubljanske košarkarje sedaj čaka polfinalni obračun proti GGD Šenčur, ki letos nastopa tudi v drugi ABA ligi, na lestvici 1.SKL pa trenutno zasedajo tretje mesto z 10 zmagami in 8 porazi. Pokal Spar skoraj vedno postreže z vrhunskimi igrami, izpostaviti pa je potrebo, da se igra na eno dobljeno tekmo, ekipe, ki so prisotne na zaključnem turnirju pa so vedno še dodatno motivirane, ko igrajo proti Olimpiji. Ravno zaradi napisanega tudi tokrat Zmaji v obračun ne smejo vstopiti podcenjevalno.

ENA NA ENA

Jutrišnji obračun bo začinjen tudi z bratskim dvobojem med kapetanom Cedevite Olimpije Edom Murićem, ter kapetanom Šenčurja Dinom Murićem. Vsi vemo, da oba veljata za izredno borbena košarkarja, ki se na parketu “raztrgata” za zmago svojih ekip zato tudi tokrat ne pričakujemo ničesar drugega kot le to. “Fotr čas” ne prizanaša nikomur, dvoboji bratov Murić pa se počasi premikajo proti koncu, zato verjamemo, da bo tudi to eden izmed razlogov, da bo jutri tekmovalnost na obeh straneh na še višjem nivoju.

Več iz rubrike

Napovedi tekem